Telmore Driftsstatus

Her på siden informerer vi om generelle driftsforstyrrelser.
Der er i øjeblikket ingen kendte driftsforstyrrelser.

Undersøg dækningen i dit område

Har du brug for mere information?

Problemer med at ringe, sms'e eller gå på nettet?
Det skyldes ofte fejl på hardware eller opsætning af din telefon/modem. Klik på "Hjælp" i topmenuen og se, hvordan du løser problemerne.

I Telmore bruger vi TDC NET's mobilnet til at levere mobiltelefoni og internetforbindelse til dig. Vi henviser til TDC NET's driftsinformation, hvis du vil vide mere om især lokale netværksproblemer.

Se TDC NET´s driftsinformation

Fandt du ikke den information, du søgte? Kontakt Telmore Kundeservice.

Du kan tale med os på flere måder. Kontakt Telmore Kundeservice ved at skrive til os på Facebook,  ved at ringe på tlf.: 7021 8900 eller ved at  sende en e-mail.