Mit Telmore login

Når du skal ind på din app hos os – Mit Telmore – skal du bruge et login. Her på siden forklarer vi, hvordan du logger ind og hvad du gør, hvis du har glemt din kode.

Sådan logger du ind

Du kan logge ind på Mit Telmore-appen med enten MitID eller med det login, du har oprettet.
MitID
Login

MitID
Login
Du kan altid logge på med MitID, når du skal ind på appen. Du kan derfor altid logge ind på den måde, hvis du for eksempel har glemt din adgangskode til dit login.

Hvis du oplever udfordringer med at logge ind, kan det skylde:
  • Dit abonnement er oprettet i et CVR-nummer. Så skal du logge på med dit login.
  • Dit abonnement er oprettet i et andet CPR-nummer. Det er den person, som nummeret er oprettet hos, der kan godkende med MitID.
Du kan oprette dit eget login med en personlig kode. Når du logger på, bliver du måske bedt om at taste en enganskode – det er fordi, det er første gang, du logger på, og vi gerne vil være sikre på, at det ikke er en anden end dig, der forsøger at logge på.

Log på med nummer eller brugernavn

Dit nummer er dit mobilnummer eller det nummer, der er tilknyttet dit internet. Hvis du ikke kender det, kan du finde det på nogle af de mails, vi har sendt dig, dengang du oprettede dit internet.

Du har kun et brugernavn, hvis du har en mobilchef. Det vil sige et login, hvor du har flere abonnementer samlet. For eksempel, hvis du er et firma med flere medarbejdere eller er en familie, hvor I gerne vil kunne se alle jeres abonnementer under samme login.

Hvis du har glemt dit
brugernavn eller kode

Hvis du har glemt din kode, kan du altid logge på med MitID – der behøver du ikke en kode. Og ellers kan du lave en ny kode. Vi sender dig en mail med et link, hvor du kan lave din nye kode. Det bliver sendt til den mail, du har oplyst os, da du oprettede abonnementet. Hvis du ikke modtager noget indenfor 24 timer, så dobbelttjek, den ikke er havnet i spam.

Få ny kode

Hvis du har glemt dit brugernavn til din Mobilchef, så skal du tilbage i gemmerne. Du har modtaget en velkomstmail fra os, da du blev kunde, hvor du kan finde dine loginoplysninger. Måske har du stadig mailen i din indbakke?

Hvis du har glemt dit
brugernavn eller kode

Hvis du har glemt din kode, kan du altid logge på med MitID – der behøver du ikke en kode. Og ellers kan du lave en ny kode. Vi sender dig en mail med et link, hvor du kan lave din nye kode. Det bliver sendt til den mail, du har oplyst os, da du oprettede abonnementet. Hvis du ikke modtager noget indenfor 24 timer, så dobbelttjek, den ikke er havnet i spam.

Få ny kode

Hvis du har glemt dit brugernavn til din Mobilchef, så skal du tilbage i gemmerne. Du har modtaget en velkomstmail fra os, da du blev kunde, hvor du kan finde dine loginoplysninger. Måske har du stadig mailen i din indbakke?

Hvis du har glemt dit
brugernavn eller kode

Hvis du har glemt din kode, kan du altid logge på med MitID – der behøver du ikke en kode. Og ellers kan du lave en ny kode. Vi sender dig en mail med et link, hvor du kan lave din nye kode. Det bliver sendt til den mail, du har oplyst os, da du oprettede abonnementet. Hvis du ikke modtager noget indenfor 24 timer, så dobbelttjek, den ikke er havnet i spam.

Få ny kode

Hvis du har glemt dit brugernavn til din Mobilchef, så skal du tilbage i gemmerne. Du har modtaget en velkomstmail fra os, da du blev kunde, hvor du kan finde dine loginoplysninger. Måske har du stadig mailen i din indbakke?

Gør som alle andre Telmore-kunder

• Slip for telefonkøen
  • Få det fulde overblik
  • Få unikke kundefordele

Ofte stillede spørgsmål

Dit login til Telmore Musik er det samme, som det du bruger til Mit Telmore. Så når du nulstiller din kode til appen, bliver din kode automatisk også opdateret i Telmore Musik-appen.
I Mit Telmore-appen har du overblik over dine streamingtjenester og du kan også nulstille dine adgangskoder. Det gør du under menupunktet Telmore Play.

Gå til Mit Telmore