Telmore hjælp

Datadelingskort

Hos os kan du bestille et ekstra SIM-kort til dit abonnement. Det fungerer på den måde, at du kan bruge den mængde data, du har i dit mobilabonnement på både dit eget SIM-kort og dit datadelingskort. Det er ret perfekt, hvis du har en iPad for eksempel - så kan du bruge den på farten. Eller i børnenes mobiler, så de kan gå online. Så skal du bare være obs på, at de selvfølgelig ikke kan ringe. Et tredje eksempel kunne være i alarmen. Der er mange muligheder!

OBS – ikke alle abonnementer har mulighed for at få tilmeldt et datadelingskort. Du kan i Mit Telmore-appen se, om du kan bestille et med dit abonnement.

Sådan bestiller du et datadelingskort

Du kan kun bestille et datadelingskort, hvis du allerede har mobilabonnement eller internet hos os.
Bestil datadelingskort

Log på
Mit Telmore-appen

Log ind på appen med det abonnement, som du gerne vil have dit datadelingskort på.

Gå til
´Mit abonnement´

Når du er landet der, kan du vælge “Rediger services”. Klik der, find datadelingskort og bestil.

Dit datadelingskort lander
indenfor 5 hverdage

Når det er landet med posten, kan du bruge det med det samme. Det er ikke låst, så du skal ikke bruge en PIN-kode.

Sådan kender du forskel på dine SIM-kort

Tjek SIM-kortnumrene
Du kan altid dobbelttjekke SIM-kortnumrene, hvis du er i tvivl om, hvilket et der er dit mobilabonnement og hvilket der er dit datadelingskort. Det står på bagsiden af kortet og starter altid på 8945. I Mit Telmore-appen kan du se hvilket nummer, der passer til hvad.

Hent Mit Telmore-appen
Ring til dig selv
Hvis du putter begge SIM-kort i hver sin mobil – eller bare tester dem på skift – kan du skelne mellem dem, ved at ringe til dig selv. Hvis mobilen ringer, har du fat på dit SIM-kort til dit mobilabonnement. Datadelingskortet er kun til dataforbrug, så det kan du ikke ringe til.

Gør som alle andre Telmore-kunder

• Slip for telefonkøen
  • Få det fulde overblik
  • Få unikke kundefordele

Ofte stillede spørgsmål

Nej, dit datadelingskort virker ikke i udlandet. Det påvirker ikke dit almindelige mobilabonnement, om du har et datadelingskort tilknyttet – det kan du bruge i udlandet, som du plejer.
Lige nu kører vores datadelingskort på 4G, og det har ingen betydning, om det abonnement datadelingskortet er tilknyttet er inklusive 5G. Det er det samme uanset.
Det koster 39 kr. om måneden og du kan maks tilmelde dig 3 datadelingskort pr. abonnement.

OBS – ikke alle abonnementer har mulighed for at få tilmeldt et datadelingskort. Du kan i Mit Telmore-appen se, om du kan bestille et med dit abonnement.