Hjælp til Netflix-login

Hvad er mit login til Netflix?

Du har selv valgt dit login, da du oprettede din konto:
Brugernavn: Typisk din e-mailadresse
Adgangskode: Du har selv valgt din adgangskode

Jeg har glemt mit brugernavn

Hvis du glemmer din kode, kan du nulstille dit login her .

Hvis du glemmer dit brugernavn, kan du finde dette ved at logge på Mit Telmore , klikke på Netflix under Telmore Play og trykke ”Glemt brugernavn”.

Jeg har glemt min adgangskode til Netflix

Du kan få en ny adgangskode her

Problemer med login

Du kan være logget ind på et ubegrænset antal enheder, men kan kun afspille fra 2 enheder adgangen. Har du Netflix Premium, kan du afspille på 4 enheder ad gangen. Tjek om du har Netflix Premium på Mit Telmore.

Har du lige tilmeldt Netflix?

Hvis du lige er blevet aktiv kunde hos Telmore, kan der gå 24 timer, før du har fuld adgang til dine tjenester.